NLP informatieavond

Deze informatieavond is bedoeld om jou in 2,5 uur tijd kennis te laten maken met onze diensten, de inhoud van de trainingen, coachingssessies, de locatie en de trainer. Je kunt de informatieavond vrijblijvend en gratis bijwonen.

 

Waarom een NLP informatieavond
Als je er al langer over denkt om NLP te gaan leren, wil je wellicht eerst meer weten over de inhoud, samenstelling en kwaliteit van de NLP trainingen. Veel mensen die een dergelijke avond bezoeken komen kijken of de trainingen bij ze past. Ook als je nog onbekend bent met NLP, ben je van harte welkom.

 

Gratis NLP informatieavond
Tijdens de vrijblijvende NLP informatieavond  leggen we uit wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe onze training in elkaar zit. Je krijgt inzicht in wat NLP voor je kan betekenen en hoe je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling kan maken met de NLP training van Ayse Kalyon Academy. Hoe het ervoor kan zorgen dat je je doelen gaat behalen, of bepaalde emoties gaat ervaren. En je ziet concreet wat je kunt verwachten tijdens een NLP opleiding. Gedurende de avond is er volop ruimte en gelegenheid voor jouw vragen. Na afloop weet je precies wat NLP voor jou kan betekenen en heb je alle informatie over de NLP trainingen van Ayse Kalyon Academy.

 

Aanmelden
De NLP informatieavond start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom.