Review Masterclass Persoonlijke Leiderschap met NLP   10-02-2019

Review masterclass Persoonlijke leiderschap met NLP  01-03-2019

Dr. Vincent A.M. van der Burg

Directeur opleidingsinstituut UNLP

Ik heb Ayse Kalyon leren kennen in mijn functie als directeur en trainer van opleidingsinstituut UNLP. Ayse is opgeleid tot het hoogste niveau binnen het landschap van NLP: internationaal gecertificeerd NLP trainer en NLP Master coach. Ze is resultaatgericht, toegankelijk en professioneel. Als één van de weinige trainers/coaches in Nederland is Ayse in staat om gedragsveranderingen snel en blijvend teweeg te brengen bij de cliënt/deelnemer. Wil je inzicht in je denken, doen en voelen én jezelf op een hoger niveau brengen, dan kan ik Ayse met hart en ziel aanbevelen.

Marcel Meijlink

Oprichter/ Trainer UNLP

Ik heb Ayse leren kennen in onze opleidingen als een zeer energieke en leergierige vrouw. Ze staat voor iedereen klaar en gaat geen uitdaging uit de weg. Ayse is in staat om met passie en plezier doelen te bereiken!

Sylvia de Vries

Trainer UNLP

Ayse is internationaal gecertificeerd NLP trainer en NLP Master Coach. Haar kennis en vaardigheden maken haar tot een zeer vakkundige professional. Als persoon is ze warm, veelzijdig, betrokken en betrouwbaar. Kortom, een coach om in je hart te sluiten en gewoon een heerlijk mens.

Margreet Maja Jacobs

Ayse is een coach die mensen inspireert vanuit haar eigen kracht en ervaring. Ayse weet als geen ander hoe je bergen moet beklimmen ook als ze misschien in eerste instantie mega groot lijken! Ayse is een warme persoonlijkheid en altijd prettig om bij in de buurt te zijn!

Tom Albers

Ayse coaching is coaching vanuit de puurheid die Ayse zelf is als liefdevolle, zelfstandige, onafhankelijke vrouw maar vooral als bijzonder mens. Deze combinatie met een blijvende drive om door te ontwikkelen maken haar een coach die ik van harte kan aanbevelen.

Anoniem

Ik heb een aantal gesprekken met Ayse gehad! Het was erg prettig. Ze stelde me op me gemak, nam de tijd en wist goed soort te vragen. Ook door middel van oefeningen gaf ze me nieuwe inzichten! Bedankt Ayse!