Blijvend vermageren en afvallen met een Virtuele Maagband

Een virtuele maagband is een veilig alternatief voor een maagbandoperatie. Bij zo’n operatie wordt de maag verkleind, zodat je kleinere porties zal eten en sneller een vol gevoel ervaart. Een virtuele maagband doet precies hetzelfde, maar zonder medische tussenkomst. Via de kracht van hypnose wordt er in je onderbewuste een maagband geïnstalleerd, die net zal aanvoelen als een echte maagband. Wij bieden vier sessies aan, verspreid over vier weken, waarin we met behulp van hypnotherapie je hoofd ervan overtuigen dat je maag kleiner is.

Waarom kiezen voor een virtuele maagband?

De reden waarop je overeet, wordt door een operatie niet opgelost. Er worden geen problemen aangepakt, enkel de symptomen worden verholpen. Met hypnose kijken we verder. Dankzij ons innovatieve programma veranderen we de manier waarop je over eten denkt. De meeste eetgewoontes zijn diep in het onderbewuste geworteld, en daarom is diëten zo moeilijk. Met een virtuele maagband wordt jouw onderbewuste aangesproken om nieuwe gewoontes aan te nemen, en die ook vol te houden, zodat je makkelijk een nieuw eetpatroon kan vormen. We gaan voor een optimalisatie van gedrag en gedragsveranderingen, daar worden alle punten van gewichtsverlies voor aangehaald: portiecontrole, beweging, water drinken, maar ook de link met je emoties. Je zal bewust eten en in staat zijn te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Het resultaat is een trapsgewijs en consistent gewichtsverlies – zonder dieet. Integendeel, het is allesbehalve een dieet. Je hoeft geen punten te tellen of medicatie te nemen, en je kan nog steeds alles eten wat je lekker vindt. Afvallen was nog nooit zo makkelijk en veilig.

Waarom kiezen voor Hypnomaagband?

Ons programma is wereldwijd getest en garandeert de beste resultaten. Wij zijn persoonlijk opgeleid door de grondlegster van dit programma, Sheila Granger, en zijn het enige opleidingscentrum in België en Nederland dat door haar erkend is. Zodra er zich een nieuwe ontwikkeling voordoet, worden we onmiddellijk bijgeschoold. Je bent bij ons in goede handen, niet enkel omdat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, maar ook vanwege onze jarenlange ervaring in hypnotherapie.

3 formules

 

BRONS

4 sessies ( 1 sessie per week gedurende 4 weken)
Audiohypnose (MP3) om thuis te beluisteren als ondersteuning

Normale prijs: €795,-

Actieprijs: €695,-

ZILVER

4 sessies ( 1 sessie per week gedurende 4 weken)
Gepersonaliseerde Audiohypnose (MP3) om thuis te beluisteren als ondersteuning
1 extra ondersteunende sessies (deze kan je inplannen wanneer je zelf wilt)

Normale prijs: €945,-

Actieprijs: €825,-

GOUD

4 sessies ( 1 sessie per week gedurende 4 weken)
Gepersonaliseerde Audiohypnose (MP3) om thuis te beluisteren als ondersteuning
3 extra ondersteunende sessies (deze kan je inplannen wanneer je zelf wilt)

Normale prijs: €1099,-

Actieprijs: €965,-