Ayse is moeder van 3 jong volwassen kinderen en al ruim 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven als administrateur. Naast moederzijn en een fulltime baan is zij zich altijd blijven ontwikkelen door voortdurend opleidingen te volgen. Eerst in de financiële branche, daarna kwam ze er achter dat haar passie toch ligt bij het helpen van andere mensen om eigen talenten te ontdekken en weer terug in hun kracht te staan. Zo heeft Ayse de laatste jaren diverse opleidingen gevolgd op het gebied van NLP, Hypnose, Reiki en gewichtsconsulente.

Dr. Vincent A.M. van der Burg – directeur opleidingsinstituut UNLP  over Ayse:

Ik heb Ayse Kalyon leren kennen in mijn functie als directeur en trainer van opleidingsinstituut UNLP. Ayse is opgeleid tot het hoogste niveau binnen het landschap van NLP: internationaal gecertificeerd NLP trainer en NLP Master coach. Ze is resultaatgericht, toegankelijk en professioneel. Als één van de weinige trainers/coaches in Nederland is Ayse in staat om gedragsveranderingen snel en blijvend teweeg te brengen bij de cliënt/deelnemer. Wil je inzicht in je denken, doen en voelen én jezelf op een hoger niveau brengen, dan kan ik Ayse met hart en ziel aanbevelen.

Inmiddels is ze gediplomeerde gewichtsconsulente, Hypnose Therapeute, gecertificeerde Virtuele Maagband Hypnotiseur, EMDR behandelaar en studeerd momenteel Toegepaste Psychologie op de NTI Hogeschool.

Ayse is ook ervaringsdeskundige. Als moeder van 3 kinderen weet Ayse als de beste hoe je je hoofd boven water moet houden in tegenslagen zowel op financieel, op persoonlijk en privé gebied. Het doorbreken van onzekerheden en angsten, uitstippelen van je doelen, je focussen en positief in het leven te staan.

Ayse heb een hoge empathie voor de medemens, samen met haar analytisch en onderzoekend vermogen is geen uitdaging voor Ayse te groot. Door gebruik te maken van haar persoonlijke ervaringen, inzichten in combinatie met haar opleidingen wil Ayse het beste uit mensen naar boven halen.

2019 staat voor haar in het teken van Persoonlijke Leiderschap. Ze wilt dan ook zo veel mogelijk mensen helpen leider te worden van eigen denken, doen en voelen, door regelmatig betaalbare trainingen te verzorgen.